Laden...

Verflandshop

Mathys

Bij Ikwilverven vindt u een breed assortiment van o.a. muurverven, lakken en schildermateriaal. Bij ikwilvervenvindt u de beste producten aan de scherpste prijzen. Als één van de beste verf-webwinkels in de Benelux, staat Ikwilverven voor u klaar. Binnen een veilige en vertrouwde omgeving kunt u vinden waar u naar zoekt. 

MATHYS

Mathys en Rust-Oleum - beide onderdeel van het Amerikaanse RPM – zijn vooral bekend op het gebied van de productie van specialistische coatings, zowel voor industrie als voor consumenten.

Daksystemen, dichtingsproducten en corrosiewerende coatings zijn enkele specialiteiten van Mathys.
Bekende toppers zijn o.m. Dakfill, Fillcoat en Noxyde40.Mathys®, een hart voor kwaliteit
De beste resultaten boekt u met kwaliteitsproducten. De professionele verf producent Mathys® ontwikkelt moderne, doeltreffende oplossingen voor de bescherming, renovatie en decoratie van gevels, binnen- en buitenmuren, vloeren en daken.

De garantie van 'nog beter'
Zowel professionals als particulieren rekenen op de beste kwaliteit verf van Mathys®. Vaak al decennia lang. En dat willen we zo houden. Daarom streeft Mathys® continu naar ‘nog beter’: een nog beter verf gamma, nog betere kwaliteit, nog betere oplossingen.

Bekijk hier al de producten van MATHYS